1/30/2012

M.o.s.s.a.d. - Stiu (feat. ViLLy) (Videoclip Oficial) HD



Trupa M.o.s.s.a.d multumeste pentru sustinere si suport urmatorelor persoane fara de care din nou nu putea sa existe acest nou proiect. Persoane care ne-au fost mega alaturi, au stat in frig, au acceptat orice nebunie de-a noastra: ViLLy, Mr. Levy, Raul Matei (7le), Nicu Ciocan, Raul Ropan, Paul Pirosca, Dj Trics (Yalla), Alex Pescaru (SkullWear). Multumim pentru sustinere si legaturi si nu numai, in special pentru prietenia si increderea ce ne leaga, Paul Chira (Dementu' aka L6 aka Paul din Zalau).
Multumim site-ului UZR.ro, pentru sustinere si nu in ultimul rand Elena Pelmus (Redactor & PR / UZR.RO) pentru implicarea si respectul fata de trupa M.o.s.s.a.d.
Multumiri speciale lu' maestru' ViLLy care s-a implicat cu totu' in acest proiect, care probabil inca nu realizeaza ce efect are asupra noastra. "Un vis ce ne-a implinit visul" suna mai metaforic dar real. Nicu Ciocan fara de care iara nu puteam avea aceste cadre, sefu' camerei de filmat si pentru frigul suportat! Alex Pescaru pentru incredere si devotament si pentru promptitudinea si profesionalismul de care da dovada SKULLWEAR TOTY!.
Multumim Booha Bar Cluj, Paun Adrian si Iulian Obogeanu pentru acordu' dat si sustinere.
Cristi Dobrica / Ines Sunet & Video
pentru masterul de exceptie al piesei. Cel mai bun inginer de sunet din Romania, nu cred ca necesita prea multe prezentari, respect pentru intelegere. O noua onoare de a cunoaste o mare valoare a muzici sau mai bine zis omu' din umbra muzici romanesti care se afla in spatele multor nume grele din tara asta, am trait sa o vad si pe asta, sa ajunga sa puna mana cineva de calibru precum Cristi Dobrica pe materiale M.o.s.s.a.d.!
Raul Ropan de data asta te-ai intrecut pe tine, respect pentru devotamentul dat, intelegere, nervi intinsi la maxim, dar cu folos, om al muncii, artwork artist, grafician, om de imagine al trupei, omu' ce a montat nebunia si a dat viata unui nou proiect, si ca de obicei Cretu' nostru drag.
Lexic(Yalla) e o distanta lunga intre noi, dar va venii si vremea sa recuperam timpul pierdut, anii aia sti tu, ani fara de care... (o viata intreaga voi spune asta) Poate nu ajungeam nici pana aici fara tine, respect!
Raul Matei
deja familiar si un om care sta in umbra prea mult, pentru valoarea care o are, un chitarist real, respect maestre, nici fara tine uneori nu ne-am descurca cum trebuie!
Multumim tuturor prietenilor, oamenilor (fanii) ce nu ii cunoastem, ce ne sustin, ne asculta muzica, ne respecta pentru ceea ce facem, ceea ce suntem, nu uitati sa dati mai departe vestea, si sa share-uti cat de mult se poate. Nu in ultimul rand respect celor ce ne promoveaza si sunt mereu prompti pe site-urile lor, griji de voi, fara toate astea nu am exista, nu uitati M.o.s.s.a.d. Nu Renunta! WORD

Niciun comentariu: