7/15/2014

De Zilele Municipiului Dej / 2014

Hai noroc si voie buna, cum se zice la noi in Ardeal. 

Din pacate nu prea avem noroc si nici voie buna:)). Anul acesta nu vom putea fi prezenti pe scena locala. Din pacate nu vom putea sarbatorii alaturi de voi cei 800 de ani de atestare documentara. 

Era frumos sa fim la "Zilele Municipiului Dej". Stim ca multi ati fi dorit un concert hip-hop ca la carte, un concert M.o.s.s.a.d. Multumim pe aceasta cale organizatorilor pentru invitatiile facute, atat Dejeanul.ro cat si Someseanul

Nu putem fi prezenti din cauza ca Nato si K9 sunt plecati in aceea perioada din tara. Era misto prin septembrie sa fie facut acest eveniment, nu de alta dar asa puteam fi prezenti:))

Uneori planetele nu se aliniaza cum vrem noi, dar speram ca la anul sa onoram cu prezenta. 

E mereu o placere si un feeling aparte cand suntem pe acea scena, acasa se lasa mereu "grav" de tot. Suntem foarte relaxati pe scena de acasa, am canta toate zilele festivalului de s-ar putea :)) 

Mai jos va las niste link-uri cu mostre de anul trecut, filmate de un sustinator din public, nu sunt la o calitate grozava dar asa de un remember sunt bine primite. Sunt nostalgic, desi a trecut doar un an de atunci, a fost misto acel concert, nu pot sa il uit!

La multi ani Dej, dragi dejeni, si sa aveti parte de distractie din plin si... usor cu micii:))

Ps: Eu tind sa scriu tot mai des pe Blog, nu de alta, dar mi se reaprinde flacara si incepe sa imi placa:)) Aici Ozy cu respect, va salut, numa de bine! 

M.o.s.s.a.d. - Doar Azi (Live)



M.o.s.s.a.d. - Stiu (Live)

Niciun comentariu: