7/09/2014

Ozy - Vis Nebun (feat. Mario V)


Noroc la toti. A sosit timpul sa va dau o noua piesa de-a mea solo in colaborare cu binecunoscutul Mario V. Se intituleaza "Vis Nebun". 

Sa tot fie 2 ani de cand am inceput sa lucrez la ea. A trecut prin multe etape ca astazi sa sune in felul asta, acesta e filmul pe care mi l-am dorit. Pe aceasta cale tin sa multumesc din nou chitaristului Raul Matei (7-le) cel care a facut magia sa sune bine si pe "Doar Azi" si "Stiu". Nu in ultimul rand colegilor de la M.o.s.s.a.d. pentru sustinere si maestrilor ViLLy si Lexic pentru indrumare si sfaturi. 

Este o continuare a piesei "Inainte sa apuci sa pleci" pe care am lansat-o in 2010 impreuna cu colegii de la M.o.s.s.a.d. alaturi de Fely.

Despre colaborare, ce sa va zic? Mi-o doream de multi ani. Un alt vis frumos devenit realitate. Asemanator s-a inamplat ca si cu piesa "Stiu" pe care am lansat-o alaturi de colegii mei si cu maestrul ViLLy.

Cu Mario V ma cunosc de prin 2010, messenger rullz :)) De atunci am tot tinut legatura, am discutat, am dezbatut si ca intr-un final anul acesta de ziua mea, Mario V mi-a facut cadou acest refren. Smecher nu?

Nu puteam sa imi doresc altceva decat o asemenea realizare in momentul de fata. O colaborare de care sunt mandru, de care ma simt extrem de onorat si fericit ca am reusit sa am inca o colaborare alaturi de un alt om ce a facut istorie in rap-ul romanesc. Ce poate fi mai multumitor?... decat faptul ca dupa 14 ani de cand fac muzica, oameni cu muzica in spate si vechime, ma apreciaza. Nimic nu mai conteaza, sincer. Eu stiu pentru ce am tras, cat am tras, si cat m-am dedicat si-am dovedit si dovedesc de ceea ce sunt in stare. Si totusi aceste realizari nu ma fac sa uit de unde am pornit.

Despre trupa M.o.s.s.a.d. inca nu se aud noutati din cauza multor factori, stiu ca ne asteptati muzica, stiu ca unii chiar ne apreciaza la maxim, dar pana anul viitor nu vom facem nimic public. De aceea inca lucram paralel la piese solo, inca tinem in suspans treaba. Binenteles ca si la piesele solo suntem pretentiosi dar este munca fiecaruia in parte ce nu depinde de toti 3. Adica nu este atat de multa strictete la fel cum avem pentru M.o.s.s.a.d. Bine, pentru asta oricum ne consultam, dezbatem, gandim, dar, piesele solo sunt strict filmul fiecaruia dintre noi, nu tin de trupa, nu tin de regulile ce apartin trupei, nu tin de strictetea si politica trupei, cu alte cuvinte, solo "ne jucam" si facem cam ce ne taie capul :)).

Din pacate in ultima vreme, pe partea de promovare stam foarte prost si nu doar noi ci majoritatea. Din cauza asta avem de suferit, deoarece munca noastra nu ajunge la urechile voastre in timp util. Desi oferim muzica gratis nu ajunge la voi cum ar trebui sa ajunga. Dar voi puteti schimba lucrul acesta. Voi cu un cont de Facebook, sau un cont de Google+ puteti sa va abonati peste tot gratis, la un click distanta. Prin conturile astea voi puteti sa ne urmariti activitatile atat pe Facebook cat si pe YouTube pe care le gasiti in descrierea de mai jos, sau in partea dreapta a blogului.

Ne trezim ca dupa ce lansam piese, multi dintre voi ne intrebati cand lansam ceva nou?... si nici nu stiti ca am lansat noutati. E trist. Din cauza regulilor facute de Facebook, doar 5% din voi vedeti in timp util un status, sau o lansare. De aceea informatia nu ajunge la voi. Fapt pentru care va invitam sa intrati pe paginile noastre si sa verificati noutatile, nu le asteptati in "news feeds" sau "home" sau "acasa".

Sa revin la subiectul de azi. Piesa "Vis Nebun" o puteti asculta pe canalul nostru oficial de YouTube. A fost lansata in premiera pe Black Sheep Sound. Pe aceasta cale multumesc si lu' Marian Selegian pentru sustinere, si tuturor site-urilor ce au preluat stirea si ascultatorilor fideli care au distribuit piesa. Va multumesc pentru suportul acordat!

Legat de canalul nostru oficial de YouTube cei care nu ati dat SUBSCRIBE sunteti invitati sa o faceti, e gratis, asa aflati  la timp cand lansam noi piese.

Cu astea fiind spuse, aici Ozy va salut, griji de voi.

Ps: Doar prin voi muzica noastra traieste si ajunge la alti oameni, nu uitati sa share-uiti. Numa de bine! 



Info Tehnic:

Ozy - Vis Nebun (feat. Mario V)

Interpretare: Ozy (M.o.s.s.a.d.) / Mario V
Text: Ozy / Mario V
Muzica: Ozy, Nato, Raul Matei, Mario V
Voci aditionale: Mario V
Clape: Nato
Chitara: Raul Matei (7-le)
Aranjament muzical: Toty Digital
Producator muzical: Ozy (M.o.s.s.a.d.) 

Concept Design Grafica si Coperta: Rope-a-Dope / Ozy
Artwork: Rope-a-Dope 
Inregistrata in Question Studio si Dirty Diamond
Mixata si masterizata in Question Studio, inginer de sunet: Toty Digital.

Contine fragmente din piesa "Inainte sa apuci sa pleci", interpretata de M.o.s.s.a.d. si Fely.

Album: OSZKAR

Facebook Ozy: https://www.facebook.com/ozyoficial

Facebook Mario V: https://www.facebook.com/MarioVoficial

Facebook M.o.s.s.ad.: https://www.facebook.com/mossadromania

YouTube Question Productions: https://www.youtube.com/user/QuestionProd

Blog Trupa M.o.s.s.a.d.: http://trupamossad.blogspot.ro/

YouTube Mario V: https://www.youtube.com/user/MarioVoficial

YouTube Dirty Diamond Beats: https://www.youtube.com/user/DirtyDiamondBeats

Niciun comentariu: